Het ontstaan van Reiki

Reiki | Johan | Leeuwarden | reikipraktijk-kinyoubi.nl | Geschiedenis

Het ontstaan van Reiki

Reiki is ... De energie van liefde, wijsheid en kracht, altijd bij de hand om ons nieuwe impulsen te geven in onze groei naar heelheid en gezondheid.
Missie
Reiki ontspant, relaxt en laat los.....!
Algemene Informatie
Usui Reiki Ryoho

Op 9 maart 1926 heeft Sensei Mikao Usui een beroerte gehad waaraan hij is overleden. Hij werd begraven op een begraafplaats in het Suganami district van Tokyo. Het graf ligt op de begraafplaats naast of bij de Saihoji Tempel in Tokio. Op die begraafplaats zijn duizenden mensen begraven waaronder Mikao Usui. De tempel staat naast de ingang van de begraafplaats, zoals in Nederland het kerkhof vaak naast een kerk ligt.


In 1927 werd bij zijn graf een gedenksteen geplaatst door de Reiki-vereniging Usui Reiki Ryoho (de studenten of leerlingen van Sensei Mikao Usui). Sensei Usui heeft
naar Japanse begrippen een relatief grote grafplaats. Direct naast zijn graf staat de gedenksteen. Het is een grote steen, meer dan 1m. breed en 3m. hoog met een omschrijving van zijn leven, zijn ontdekking en gebruik van ReiKi. Het is in het oud-Japans in kanjis geschreven.


Er staat onder andere dit: 

Iemand die met toewijding studeert en met bezieling werkt om lichaam en geest te versterken en een beter mens te worden, wordt ‘een man van grote geest' genoemd. 
Mensen die deze grote geest gebruiken ten bate van het welzijn van de maatschappij, d.w.z. het juiste pad wijzen om het goede te doen, worden "leraren" genoemd. Usui was zo'n leraar.


Hij onderrichtte de universele levensenergie van Reiki. Talloze mensen kwamen naar hem toe om Reiki te leren en voor genezing.

Reiki is ...

De energie van liefde, wijsheid en kracht, altijd bij de hand om ons nieuwe impulsen te geven in onze groei naar heelheid en gezondheid.
Vooral voor je zelf! Als je jezelf iedere dag behandelt, blijft je energie overvloedig stromen, en ondersteun je je groeiproces maximaal.
Reiki is in jou en iedereen alom, God is de oorsprong en de bron, waaruit je kunt putten hier op aarde. Reiki is liefde zonder voorwaarde.
Reiki is er ...
Voor iedereen, die er voor open staat. 
Reiki helpt je om ...

Open te staan voor je eigen intuitie,
Om je te laten leiden door je handen en je gevoel,
In te gaan zien waar de blokkades, die je gezondheid en levensvreugde ondermijnen, vandaan komen
Contact te maken met ontkende gevoelens in jezelf,
Je blokkades op te lossen,
Je leven steeds helderder te gaan zien,
In je kracht te blijven geloven, je kracht meer en meer te aanvaarden en er mee te leven,
Meer en meer open te worden, je te durven laten zien, zelfs in al je kwetsbaarheid,
Open te staan voor je eigen behoeften en die van anderen, en ze duidelijk uit te drukken,
Open te zijn voor wat het moment je te bieden heeft, ieder moment is uniek, iedere Reiki behandeling heeft zijn eigen karakter.
Laat je verwachtingen thuis, laat je verrassen door Reiki! Te vertrouwen op Reiki en je eigen groei door Reiki,
Ook anderen te helpen om hun blokkades op te lossen.

Wat u misschien ook wilt weten

Reiki | Johan | Leeuwarden | reikipraktijk-kinyoubi.nl | Reiki helpt bij

Klachten die behandeld kunnen worden

Welke klachten komen voor behandeling in aanmerking? Omdat Reiki het zelfgenezende vermogen aanwakkert, kunt u in principe voor elke ziekte of aandoening bij een Reikibehandelaar terecht.   U kunt onder meer baat hebben van Reiki wanneer u last heeft van: 

Lees verder
Reiki | Johan | Leeuwarden | reikipraktijk-kinyoubi.nl | Tarieven

Behandeling

Tarieven van een behandeling : Intake gesprek van een half uur is Gratis. Reikibehandeling en Voetreflex behandeling van  1 uur  € 60,00 Voetreflexmassage 25 minuten voor € 39.95

Lees verder
Reiki | Johan | Leeuwarden | reikipraktijk-kinyoubi.nl | Klachtenregeling

Solopartners klachtenregeling

Reikipraktijk Kinyoubi is aangesloten bij Solopartners klachtenregeling en erkende geschilleninstantie. Dit is wettelijk verplicht per 1 junuari 2017. Klachten kunnen opgelost worden Een goed contact met de zorgverlener is heel belangrijk. Gelukkig zijn de meeste cliënten tevreden over hun

Lees verder